Våra bassänger

Vi skapar trygghet på ett familjärt och professionellt sätt

Våra bassänger

Vi bedriver verksamhet på fyra orter i tre kommuner

Ingång till Borås Simarena
Ingång till Borås Simarena
Simbassängen
Simbassängen
Omklädningsrum
Omklädningsrum
Lilla undervisningsbassägen
Lilla undervisningsbassägen

Borås  – Borås Simarena

Simarenan som är den nyaste i Borås stads bassänger byggdes 2010 samt renoverades 2020 och är en modern och fräsch bad- och simanläggning för motionssimning, simträning och vattensport. Bassängen där vi kommer ha babysim är 0,8 m djup och håller cirka 33 grader. För de större barnen kommer vi kunna använda ”Ineshyllan” som är en del av den stora simbassängen.


Den är 1,2 m djup till skillnad från resten av den stora bassängen som är 2m djup. För att låsa skåpen i omklädningsrummet behöver man ett hänglås. Det kommer finnas barnstolar att låna inne i omklädningsrummen.


Adress: Alidelundsgatan 12/Herrljungagatan, 506 31 Borås

Vägbeskrivning

Infarten till Asklandabadet
Infarten till Asklandabadet
Ingång dörren till vänster
Ingång dörren till vänster
Ingången till Asklandabadet
Ingången till Asklandabadet
Bastun
Bastun
Bassängen
Bassängen
Bassängen
Bassängen

Fristad – Asklandabadet

Bassängen på Asklandabadet är en rehabbassäng med sluttande botten. Där det är som djupast cirka 1,20 meter. Bassängen håller cirka 33 grader. I Fristad finns det inga skåp att låsa in dina saker i men du kan ta med det in till bassängen under lektionen. Barnstolar finns inne i omklädningsrummen att tillgå, samt britsar som kan användas som skötbord. För att komma in i byggnaden behöver du en kod. Den får du får i din inbjudan eller i ett mail av Matilda vid återbad. 


Det finns en gemensam bastu i anslutning till omklädningsrummen. Simmar ni i första gruppen 14.30 så är det viktigt att tänka på att du inte kan vara för tidig till simmet då det inte låses upp tidigast kl 14.00.


Adress: Askvägen 14, 513 32 Fristad

Vägbeskrivning

Ingång till Kaskad
Ingång till Kaskad
Omkläningsrum
Omkläningsrum
Terapibassängen
Terapibassängen
25-metersbassängen
25-metersbassängen
Lekbassängen
Lekbassängen
Bubbelpolen
Bubbelpolen

Skene – Kaskad

Kaskad är stängt på grund av renovering juni 2021 till september 2022.

Bassängen på Kaskad är en rehabbassäng med höj- och sänkbar botten. Vi har cirka 1,30 meter under undervisningen men anpassar såklart efter er. Bassängen är varm och skön, 33 grader närmare bestämt. För att låsa skåpen behövs ett band som du löser ut i kassan mot en pant på 100 kr. Barnstolar och skötbord finns inne i omklädningsrummen att tillgå. Vid återbad säger du till i kassan och får då en engångsnyckel. 


Kaskad erbjuder även en lekbassäng och en 25- metersbassäng som ni får nyttja under simdagen. Det finns även bastu, bubbelpool och cafeteria. OBS Detta gäller inte de sista lektionerna sista kursen innan sommaren när Kaskad är stängt. 


Adress: Varbergsvägen 4, 511 62 Skene

Vägbeskrivning

Skylt Moga
Ingång framsida
Undervisningsbassängen
25:an
Lekbassängen

Svenljunga- Moga Fritid

Bassängen i Svenljunga är en rehabbassäng med höj- och sänkbar botten. Vi har ett djup på cirka 1,30 meter under undervisningen men anpassar såklart efter er. Bassängen håller cirka 33 grader. För att låsa skåpen behöver ni ha med er ett hänglås. Barnstolar och Skötbord finns inne i omklädningsrummen att tillgå.  Om ni simmar på måndagar går ni in genom vanliga entrén och simmar ni på lördagar går ni in på baksidan med en kod. Koden får du i inbjudan och i mail om det är så att ni återbadar.


Moga erbjuder även en lekbassäng, en 25 metersbassäng och en bubbelpool som du får nyttja. Samt bastu.


Adress: Moga fritid, Simmaregatan, 512 80 Svenljunga

Vägbeskrivning


Vattenbubblan Simskola


Telefon: 0702 70 77 36   

E-post: info@vattenbubblan.se

Vi finns också på:

Facebook:  Vattenbubblan Simskola AB

Instagram: Vattenbubblan_simskola

Copyright © 2019 - Vattenbubblan Simskola AB