Instruktörer/Jobba med oss

Vi skapar trygghet på ett familjärt och professionellt sätt

Siminstruktörer som jobbar hos oss

Alla anställda på Vattenbubblan har gått sin utbildning i Uppsala på Linneas Simskola som är ledande i landet på utbildning av detta slag.


Innan instruktörerna får ha sina egna grupper kräver vi att de gör många timmar praktik i vattnet.

Många av instruktörerna har också en tidigare gedigen bakgrund som simtränare och några har själva simtävlat. 

 

Vi är anslutna till Simskoleförbundet för Baby och Barn vilket betyder att vi alla har gått en godkänd utbildning och att företaget är godkänt för att driva simskola.

 

Vi i personalen åker varje år på olika inspirationshelger samt seminarier för att hålla oss uppdaterade. Personalen uppdateras också årligen i barn-HLR.

Timmanställda

Vill du bli en av oss?

Att vara siminstruktör är roligt och utmanande och ett av de absolut häftigaste yrkena som finns. Du blir en viktig person för dina simfamiljer och du får många gånger möjligheten att följa barnen genom deras olika åldrar och utvecklingsfaser. Samtidigt är det en utmaning att undervisa nyblivna föräldrar i hur de själva kan lära sina barn. Det är viktigt att utstråla trygghet och kunskap.


Är du rätt person?

För att bli siminstruktör hos oss ska du ha gått ut gymnasiet. Du bör ha ett inkännande sätt samtidigt som du är strukturerad och tydlig. Du ska vara kvalitets- och servicemedveten och alltid sätta simmarna i centrum. Vi ser gärna att du har nära till skratt och att du kan bjuda på dig själv. Om du har erfarenhet eller utbildning/pågående eftergymnasial utbildning inom följande områden är det meriterande: barnomsorg, pedagogik, psykologi eller vårdyrken. Instruktörsarbetet gäller under terminerna och bör ses som ett extrajobb till annan sysselsättning.


Så går det till

Utbildningens teoretiska del pågår under två dagar och hålls i Uppsala. Du behöver minst 40 timmars praktik med våra erfarna siminstruktörer, enligt ett specifikt praktikschema.

Vi står så klart för alla utgifter.


Hur mycket arbetar man?

Som siminstruktör brukar man börja arbeta ett pass (2,5–4 timmar) i veckan. Samma dag och tid i veckan, oftast på helg eller eventuellt en vardag em/kväll. Du arbetar med samma grupper varje vecka.

Det kan också förekomma en del administrativt arbete.


Läs mer och ansök

Läs mer om utbildningen på siminstruktor.se


Välkommen med din ansökan med CV till personalchef Carina Norén carina@vattenbubblan.se 
 
 
 
 
 


Vattenbubblan Simskola


Telefon: 0702 70 77 36   

E-post: info@vattenbubblan.se

Vi finns också på:

Facebook:  Vattenbubblan Simskola AB

Instagram: Vattenbubblan_simskola

Copyright © 2019 - Vattenbubblan Simskola AB